-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Vit enhörning plysch

227,00 kr454,00 kr

En söt och mjuk enhörningsplysch i Kawaii-stil. Hon har ett gyllene horn och små stjärnor på bakbenen, hennes små vingar gör att hon kan flyga vart hon vill, hon förflyttar ditt barn till en underbar värld.

Den vita enhörningsplyschan är en riktigt tjusig enhörning med vit silkesmjuk päls! Hon är ett måste som gosedjur för alla som älskar djur och magiska enhörningar.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Beige Unicorn Plush Fantastic Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|58cm

En vacker vit enhörning

Den här vita enhörningen är ren, den förkroppsligar godhet och visdom. Ta med ditt barn på en resa till drömlandet med den här förtjusande plyschan. Kom och upptäck vår vackra och unika vita enhörningsplysch. Den här plyschade enhörningen är speciellt utformad för barn och är tillverkad av mjuka tyger av hög kvalitet. Den har också en plyschman och svans för att få den att se ännu mer realistisk ut. Den här vita enhörningen är perfekt för barn som älskar enhörningar och uppstoppade djur i allmänhet.

Det förtrollande djuret

Enhörningen är den mest fascinerande av alla mystiska varelser, och den för med sig mirakel, visdom och magi till dem som har ett rent hjärta. Håll din enhörning nära dig för att utveckla din kreativitet och intuition.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans