-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Beige enhörning plysch

227,00 kr454,00 kr

Denna söta enhörningsplysch är mycket mjuk. Hon har ett gyllene horn och små stjärnor på bakbenen, hennes små vingar gör att hon kan flyga vart hon vill, hon förflyttar ditt barn till en underbar värld.
Hon är så söt och mjuk, perfekt att gosa med. Den här lilla enhörningen är mycket mjuk att röra vid tack vare sitt mjuka beigefärgade plysch. Hon har förtjusande glänsande svarta ögon och ett litet gyllene horn i pannan. Hennes silkesmjuka vingar är perfekta för att flyga upp i molnen och drömma. Den lilla beigefärgade enhörningen är en perfekt present för både barn och vuxna, hon kommer garanterat att bli ditt nya favoritdjur!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Beige Unicorn Plush Fantastic Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|58cm

En vacker enhörning

Den här enhörningsplyschan kommer att bli ditt barns favorit. Perfekt för lek och sovstunder. Hans små slutna ögon och hans stora leende gör att vi blir förälskade i honom. Den kommer att ge ditt barn oförglömliga stunder. Den här beige plyschade enhörningen har ett rosa horn och rosa öron. Ögonen är svarta och det är munnen också. Enhörningens päls är mjuk att röra vid. De rosa och vita dekorationerna på pälsen är gjorda av tyg. Enhörningen mäter ca 58 cm i maxstorlek.

Det förtrollande djuret

Enhörningen är den mest fascinerande av alla mystiska varelser, och den för med sig mirakel, visdom och magi till dem som har ett rent hjärta. Håll din enhörning nära dig för att utveckla din kreativitet och intuition.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans