-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Mjuk liggande enhörning för barn

329,00 kr

Barnen kommer att älska att leka med den här sittande enhörningen. Den är så mjuk och gosig, perfekt för att leka eller vila. Enhörningen har en silkesvit plyschkropp med en glänsande rosa mane och svans. Hennes stora rosa öron är prydda med glittrande juveler och hon har ljusblå ögon som kommer att fängsla de små. Barnen kommer att kunna ta henne med sig överallt, eftersom hon är lätt och lätt att bära.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
3 stora enhörningsplyschor, de två nedersta är gröna och rosa och den översta är vit, du kan se en gul soffa i bakgrunden och de är placerade på ett svart golv

Bättre än alla uppstoppade djur!

Den här mjuka och gosiga liggande enhörningen är den perfekta leksaken för alla barn. Dess mjuka päls och vackra flerfärgade mane kommer att göra den till en favorit bland barnen, och dess storlek gör den perfekt för att gosa och mysa. Den här enhörningen kommer garanterat att ge alla barn många timmars glädje. Dekorativ och originell, den här plyschade enhörningen är den perfekta följeslagaren för de små. Inpackad i silkeslen päls är den här mjuka plyschleksaken mjuk att röra vid och passar in i alla miljöer. Den perfekta presenten för små djurälskare, den här enhörningen kommer att ge en magisk touch till deras sovrum eller vardagsrum!

Den bästa allierade för att gosa!

Letar du efter en speciell leksak till din lilla? Kolla in vår liggande enhörning! Den här bedårande enhörningen är perfekt för att gosa och leka. Den kommer säkert att bli ditt barns nya bästa vän. Vår stora liggande enhörning är tillverkad av högkvalitativa material och är supersöt och gosig. Den kommer garanterat att bli en uppskattad del av ditt barns leksakssamling.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Höjd

60cm

Matériau

COTON