-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Mjuk enhörningsplysch för barn

318,00 kr1.216,00 kr

Den här magiska, mjuka enhörningsplyschan är perfekt för barn som älskar fantasi och drömmar. Dess supermjuka päls och gosiga kropp gör den till en fantastisk gosskompis, medan dess färgglada design garanterat kommer att glädja dig. Den är också ett fantastiskt dekorativt tillägg till alla barnrum.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Ditt barns nya favoritenhörning!

Letar du efter en mjuk och gosig enhörningsplysch till din lilla? Vår mjuka enhörningsplysch är den perfekta leksaken för ditt barn att mysa med. Tillverkad av högkvalitativa material är denna enhörningsplysch supermjuk och gosig, vilket gör den till en idealisk följeslagare för ditt barn. Denna förtjusande enhörningsplysch har också broderade detaljer och kommer i en vacker rosa färg som ditt barn kommer att älska.

För att vi älskar enhörningar!

Denna mjuka enhörningsplysch är en förtjusande och gosig leksak som dina barn kommer att älska! Det ultramjuka materialet gör den till en perfekt gosskompis för dina barn, och den söta och finurliga designen kommer garanterat att få dem att le. Denna enhörningsplysch är också otroligt hållbar, så du kan vara säker på att den tål många kramar.
På en terrass, framför en järnbalustrad, 2 plyschleksaker med enhörning, en stor vit och en liten rosa som ligger på ryggen av den första, bredvid en liten falsk kaktus

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

COTON