-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Blå flygande drake plysch

340,00 kr965,00 kr

Är ditt barn ett fan av drakplysch? Upptäck då denna magnifika blå flygande drake i plysch, vars vingar är framhävda, det är den perfekta presenten för ditt barn att skapa sin berättelse i drakarnas värld och upptäcka alla deras hemligheter.

Original och högkvalitativa samlarobjekt, den blå flygande draken plysch är handgjord med en extrem uppmärksamhet på detaljer. Varje plysch är unik och perfekt för barn som älskar att leka med drakar. Plyschorna är mjuka att röra vid, hållbara och maskintvättbara.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå flygande drake plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 120cm|30cm|60cm|90cm

Spela utan problem

Vår otroliga blå flygande drake med bruna vingar är av mycket god kvalitet och tillräckligt mjuk för att ditt barn ska kunna leka med den och somna med lätthet. En blå flygande drake? Det är en idealisk gåva för alla historie- och fantasyälskare! Barnen kommer att älska denna bedårande lilla följeslagare, direkt från deras fantasi. Den är tillverkad av mjuka, slitstarka tyger och är utformad för att tåla vardagligt slitage. Den blå flygande draken är en fantastisk plyschleksak att ge i present till födelsedagar, jul eller andra speciella tillfällen.

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra drakpluddar med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

30cm, 60cm, 90cm

Färg

Blå

Matériau

Coton