-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Vit elddrake plysch

738,00 kr

Upptäck vårt fantastiska plysch med vit elddrake, som kommer att följa med dina barn i deras fantastiska och mest otroliga historier och hemligheter. Den är superbekväm och har en söt sida som ditt barn kommer att älska att leka eller somna med.

Den vita elddraken plysch är en fantastisk gåva för drakälskare. Detta vackra plyschdjur är tillverkat av mjukt, silkeslent tyg och är ca 90 cm långt. Dess blanka vingar och många detaljer gör den unik. Drakens ögon är broderade, vilket ger den ett imponerande utseende. Drakälskare kommer att älska detta vackra plyschdjur!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Skonsam och hög kvalitet

Den här vita elddraken i plysch har en mycket mjuk konsistens och mycket hög kvalitet, allt du behöver för att få dina barn att må bra när de ska somna. White Fire Dragon Plush är en autentisk drakprodukt som har utformats med omsorg. Tack vare sin unika design kan den hålla och bära en person på sin rygg. Dessutom har den en spetsig svans.

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra drakpluddar med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

90cm

Färg

Vit

Matériau

Coton