-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Stitch Mjuka Leksakspaket + Angel

547,00 kr

Njut av det här speciella plyschpaketet med Stitch och Angel. Den här plyschan är mycket populär, särskilt bland flickor som älskar den! Vi har skapat ett specialpaket till ett minipris som kommer att glädja både unga och gamla. Gör en originell, söt och perfekt present till alla Disney-fans.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Den lilla prinsen" Räv Pluddjur Pluddjur Material: Tyg

Stitch in love

Stitch har blivit förälskad i ett experiment som heter 624 och som har förmågan att göra människor onda, men de är båda så söta och gulliga att barnen älskar dem.
Den måste ha Disney-figuren i all sin prakt! Den här färgglada plyschan med ett enfärgat tryck innehåller ett påslakan och ett kuddfodral. Tyget är 100 % polyester, vilket gör det lätt att ta hand om. Det är också allergivänligt, vilket gör det idealiskt även för den mest känsliga huden.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm, 18cm

Färg

Blå, Rosa

Matériau

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans