-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Remy Ratatouille Disney

340,00 kr

Remy är råttan från Ratatouille! Ett mjukt och sött plysch av vår favoritråtta i kloakerna. Återupplev kockens äventyr och skapa nya med din 25 cm stora Ratatouille-plysch. Ratatouille är det perfekta valet! Den här charmiga plyschleksaken kommer garanterat att bli en snabb favorit. Ratatouille är mjuk och gosig, vilket gör honom idealisk att gosa med. Han är också en bra följeslagare för bilresor och långa dagar hemma. Och det bästa av allt är att Ratatouille alltid är redo att spela boll eller ha en vänskaplig tävling runt huset. Beställ din Ratatouille-plysch idag!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Remy Ratatouille plysch Disney plyschdjur Material: Bomull

Ratatouille

När Remy inte lagar mat åt oss älskar han att läsa sin idols bok Gusteau. Ge det här plyschdjuret till ditt barn för att följa med honom när han lär sig livet. Den här ratatouilleplyschan är den perfekta leksaken för alla barn! Din son kommer att bli förtjust.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.

Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Couleur

Bleu

Tranche d'âge

5-15 ans

Storlek

25cm