-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk sloth plysch med vitt brus

636,00 kr

Sloth Plysch är en mjuk och gosig plyschleksak med en unik design. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket bekväm och behaglig att röra vid. Slothplyschan är också utrustad med ett lugnande vitt brus som hjälper till att slappna av och lugna nerverna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
100292-1dec5e.jpeg

En idealisk följeslagare

Letar du efter en mjuk sängkamrat? Titta inte längre än till vår sloth plysch med vitt brus! Den här söta lilla sengångaren är tillverkad av supermjukt plyschmaterial och har en inbyggd högtalare som avger lugnande vitt brus. Perfekt för barn i alla åldrar, kan plyschslotten med vitt brus hjälpa till att få ditt barn att somna på natten och göra tupplurar mer avkopplande. Dessutom är hon så söt och gosig att ditt barn kommer att älska att mysa med henne under dagen också!

Hjälper till att slappna av

En slampa med vitt brus är det perfekta sättet att slappna av och avstressa. Den här gosiga sengångaren gör lugnande vitt brus, vilket hjälper dig att fokusera på varje steg i ett projekt och hålla fast vid dina drömmar. Den zen-liknande atmosfären som skapas av det vita bruset är perfekt för lata dagar som du tillbringar med att slappna av, läsa eller ta en tupplur. Det mjuka materialet på sengångaren gör den till en bra stressavlastare för både barn och vuxna. Ge dig själv gåvan av avkoppling med en plysch med vitt brus från en slampa idag.
100292-0af45b.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

22 x 25 cm

Alimentation

Piles (non incluse)

Poids

270 g