-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Amy rosa Sonic hedgehog plysch

249,00 kr

Om du vill köpa en fantastisk leksak till din dotter är detta rosa plyschdjur Amy the hedgehog från Sonic-tecknadokumentären det bästa för henne. En berömd karaktär, full av energi och alltid leende. Din dotter kommer att bli hennes bästa vän för att dela hennes glädjeämnen.

Amy Rose är en liten rosa igelkottplysch som är en del av Sonic-universumet. Hon är känd som Sonics flickvän och anses ofta vara en av de mest populära karaktärerna i spelet. Den här söta och gosiga plyschan är perfekt för både barn och Sonic-fans och kommer säkert att bli en favorit i deras samling.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Amy rosa Sonic hedgehog plysch Material: Bomull

En fin gosedjur

Den här förtjusande vännen är väldigt söt med sin vackra klänning och vita handskar. Din dotter kommer att bli glad över att göra små kläder till den här söta dockan. Amy är en bedårande igelkott som inte älskar något mer än att gosa! Hon är gjord av den mjukaste rosa pälsen och har de mest uttrycksfulla ögonen. Hennes långa ögonfransar och studsiga kinder gör henne oemotståndlig. Amy mäter 15 cm och är den perfekta storleken för att gosa med. Hon kommer garanterat att bli ditt barns bästa vän.

Sonic, den snabbaste igelkotten i universum

Möt Sonic, den snabbaste igelkotten i universum, och hans gäng av vänner, och ge dig ut på otroliga äventyr för att rädda världen från den hemska doktor Robotnik!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-14 ans

Taille

30cm