-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Söt Kirby plysch som går

284,00 kr511,00 kr

Här är Kirby plysch, din favoritfigur från videospelet. Finns i 3 olika storlekar för olika användningsområden. Definitivt en present för alla fans av denna rosa boll från planeten Popstar, med sin stora aptit. Kirby i full ansträngning, han springer mot sina motståndare för att suga in dem.

Det är Kirby! Den lilla rosa bollen som har dykt upp i Nintendos videospel sedan 1992. Nu kan du få din egen Kirby i plysch! Det här plyschet är en trogen kopia av karaktären och går till och med som han. Tryck på hans mage så börjar Kirby röra sig och höjer armarna som om han är redo att flyga. Det här plyschet är perfekt för fans av Kirby eller Nintendo i allmänhet.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söta vandrande Kirby plysch Videospel Kirby plysch a75a4f63997cee053ca7f1: 10cm|25cm|35cm

Kirby

Som gåva till dig själv eller ett annat fan kan du lägga till den berömda rosa Kirby-bollen (som suger upp allt för att bli starkare) till din samling. Den är supersöt med sin rosa färg och kan följa dig överallt. Den här söta Kirby-plyschbollen går och är perfekt för barn som gillar att leka med sina favoritspelkaraktärer! Kirby är en vänlig och modig hjälte och barnen kommer att älska att se honom gå runt i deras rum eller hus. Kirbys ljusa ögon gör honom ännu sötare, och hans glada humör kommer att få alla som ser honom att le.

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP