-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Kirby plysch med blå stjärnor

227,00 kr

Älskar du Kirby? Titta hur söt han är med sina blå stjärniga ögonbryn och sitt busiga lilla leende. Så ge dina barn eller dig själv detta miniplysch av den rosa bollen som kan fästas var som helst tack vare den gyllene kedjan på huvudet. Din videospelskaraktär kommer aldrig att lämna din sida.

Den här Kirby-plyschan är ljusblå med en touch av blå stjärnor. Det är mjukt att röra vid och kommer att bli en bra present till Kirby-fans. Den har den perfekta storleken för barn och är fylld med kirsch, vilket gör den ännu mer bedårande!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kirby rosa plysch med blå stjärnor på huvudet

Kirby

Söt Kirby-plysch med stjärnor i pannan. Utöka din samling av fans av den berömda rosa bollen som suger upp allt. Söt och mjuk, den kommer att följa dig överallt.
Kirbyplysch med blå stjärnor är en bedårande liten lumpen med en unik form. Han är ungefär lika stor som en knytnäve och har ett stort huvud med uttrycksfulla ögon. Kirby har en mjuk, silkeslen päls som är ljusrosa. Kirbys spetsiga öron är prydda med blå stjärnor, vilket ger honom ett ännu mer charmigt utseende. Vi kan inte motstå hans söta ansikte!

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Storlek

8cm