-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kirby leende plysch rosa eller blå

170,00 kr

Det här är den klassiska rosa Kirby-plysch som ni alla känner till. Med sitt glada leende och sina stora ögon. Här har vi även en blå version som är supermjuk. En idealisk present till barn och fans. Hans lilla storlek gör att han kan visas upp nästan överallt.

Den leende rosa eller blå Kirby-plyschan är den perfekta plyschan för alla Kirby-fans! Med sitt stora leende och sin silkeslena päls är den här plyschan omöjlig att motstå. Kirby är en ikonisk karaktär från Nintendos videospel och är älskad av alla! Den här plyschan blir en fantastisk present för både barn och vuxna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Waddle Doo Plush Videospel Kirby Plush Material: Bomull

Kirby

Utöka din fansamling med den här gosedjuret med den berömda rosa bollen som suger upp allt. Den är väldigt söt och mjuk och kommer att följa dig överallt. Sov gott med Kirby i din famn. Kirby ler rosa eller blå plysch, det är den perfekta presenten för Kirby-fans! De här söta och mjuka plyschleksakerna är tillverkade av högkvalitativt plyschmaterial och mäter cirka 14 cm i höjd. De rosa och blå leende Kirby-plyschorna har knappar i ögonen och ett stort leende på läpparna, vilket gör dem ännu mer kramvänliga! Kirby-fans kommer att älska de här söta och svåra att motstå plyschfigurerna!

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Taille

14cm