-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Huggy Wuggy plyschmössa

238,00 kr

Här är Huggy Wuggy plyschhatten som skrämmer dig!

Den här roliga och festliga hatten är perfekt för Halloween eller något annat tillfälle där du vill komma in i den läskiga stämningen. Huggy Wuggy-hatten kommer garanterat att göra dig till festens stjärna med sin läskiga design.

Den är också perfekt för barn och vuxna. Gör dig redo att ha en fantastisk tid med den här Huggy Wuggy-hatten!

Den här Huggy Wuggy-hatten är en läskig plyschleksak som är perfekt för barn som älskar läskiga saker. Huvudet har ett mörkt och olycksbådande ansikte med glödande ögon. Tänderna är vassa och hotfulla.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Den läskiga plyschan!

Denna fantastiska Huggy Wuggy plyschhatt är perfekt för Halloween eller bara för skojs skull! Den är kuslig och perfekt för både barn och vuxna. Njut av att ha roligt med ditt barn med den här läskiga hatten. Huggy Wuggy plyschhatten är en mycket läskig hatt som är gjord av plysch. Den är formad som ett monsterhuvud och är täckt med piggar. Den är perfekt för barn som gillar att skrämma andra.

Att kunna skrämma monstren

Upptäck vår otroliga Huggy Wuggy plysch som är mycket känd för att skrämma! Perfekt för skoj, för lek och för att hjälpa ditt barn att möta alla mardrömmar tillsammans med honom. Med Huggy Wuggy som följeslagare kommer han att kunna skrämma monster.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

50x28cm