-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Enhörningsplysch och död pool

170,00 kr340,00 kr

Om du är ett fan av spelet Fortnite måste du ha följt Deadpool-utmaningarna där du var tvungen att hitta en enhörningsplysch. Du kommer att ha det för alltid den här gången med vårt grymma Deadpool- och enhörningsplysch. Det som gör den här leksaken så speciell är dess unika design. Enhörningen är tillverkad av supermjukt tyg och har ljusa färger som garanterat kommer att fånga ögat. Men det bästa är den medföljande Deadpool-masken, vilket gör den till den perfekta leksaken för alla Marvel-fans! Den här leksaken är inte bara rolig och snygg, utan den är också hållbar och byggd för att hålla länge.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Enhörning och död pool plysch Fortnite videospel plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 14cm|30cm

Dead Pool och dess enhörningsplysch

Vår superhjälte Deadpools favoritplysch är en enhörning. Se till att de alltid håller ihop med den här mjuka bomullsplyschan. Vi presenterar den coolaste och mest unika plyschleksaken någonsin, plyschan med enhörningen och Deadpool! Denna supermjuka och gosiga plysch är perfekt för barn i alla åldrar och kommer garanterat att få ett leende på deras läppar.

Alla figurer från din favoritspel som plyschdjur

Upptäck alla våra Fortnite-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för det här videospelet som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Fortnite.
Fortnite plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans