-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Spike Brawl Stars Robot plysch

397,00 kr

Robot Spike plysch: den bästa lekkamraten för ditt barn

Älskar ditt barn att spela Brawl Stars? Med den här Robot Spike Brawl Stars-plyschan kommer han eller hon att ha ännu roligare. Det här förtjusande plyschet på 30 cm är en fantastisk lekkamrat för alla barn som älskar spelet.

Det är också ett bra sätt att hjälpa dem att gradvis koppla bort skärmen. Denna plysch Spike kommer att leka med honom i verkligheten. Ditt barn kommer att kunna spela rollspel med den här vackra plyschspiken. Han kommer inte längre att behöva ansluta till sin smartphone eller dator för att spela Brawl Stars.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Robot plysch Spike Brawl Stars Plysch Brawl Stars Plysch Videospel 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

En Spike-robotplysch för att glädja Brawl Stars-fans

Om din flicka eller pojke är ett fan kommer den här Spike-plyschan i sitt robotskinn säkert att glädja honom. Spike är faktiskt en av huvudpersonerna i Brawl Stars. Han är en legendarisk slagskämpe. I spelet har Spike en låg hälsa. Han är dock en av de mest kraftfulla brawlarna. Alla spelare skulle älska att ha Spike i sitt lag. Med sin signaturattack kaktuspartiet är han mycket effektiv i kampen mot grupperade fiender.

Brawl Stars plyschkollektion

Är du också ett fan av Brawl Stars? Upptäck vår samling plyschleksaker med det sensationella mobilspelet Brawl Stars. Följ med dina favorithjältar på otroliga äventyr.
Brawl Stars plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

30cm

Matériau

Coton

Färg

Brun, Gul