-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur El Primo Brawl Stars

340,00 kr

Är ditt barn ett fan av det berömda videospelet Brawl Stars? Ge dem då den här otroliga plyschan El Primo Brawl Stars. En av de vanliga Brawlers, brottaren som slåss med sina bara händer. El Primos första pryl, ”Suplex Supplement”, tar omedelbart tag i närmaste fiende och kastar honom bakom sig

Om ditt barn är ett fan av det här spelet kommer han eller hon att bli mycket glad över att ha plyschdjuret i sin hjältes avbild.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
El Primo Brawl Stars plysch leksak Brawl Stars plysch leksak Videospel 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

El Primo den allsmäktige!

El Primo är karaktären som kan alla brottningsgrepp för att fortsätta äventyren i ditt favoritvideospel. Han attackerar med en flora av slag med kort räckvidd som ger hög total skada.
En originell plysch som du kan lägga till i din plyschsamling från Brawl Stars.

Brawl Stars plyschkollektion

Är du också ett fan av Brawl Stars? Upptäck vår samling plyschleksaker med det sensationella mobilspelet Brawl Stars. Följ med dina favorithjältar på otroliga äventyr.

Brawl Stars plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Matériau

Coton

Färg

Gul