-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Among Us Blå

227,00 kr340,00 kr

Det här är den blå plyschan Among Us, som är fantastisk ! Hon söker igenom varje hörn av rymdskeppet för att hitta bedragaren, så hjälp henne att vinna spelet!

Den blå Among Us-pluggan är en perfekt plysch för Among Us-fans! Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk vid beröring. Dess storlek passar perfekt i barnens händer och dess unika form gör den lätt att bära med sig.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blue Among Us plysch Videospel plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm|20cm|30cm

Among Us blå plysch

Den blå plyschan Among Us är perfekt för videospelsfans! Den kommer att glädja barnet som får den i present!

Den här plyschan från Among Us-universumet kommer att charma både unga och gamla! Den blå teddybjörnen är lätt att hålla om för en berättelse precis som du vill ha den. Ur sin ryggsäck tar han fram en vit eller röd flagga beroende på vad du väljer.
Den blå plyschan Among Us är en bedårande plysch som är perfekt för fans av spelet Among Us! Den här plyschan är formad som en av karaktärerna från spelet och är extremt mjuk och gosig. Barn kommer att älska den här plyschan och kommer att vilja ha den nära dem hela tiden.

Alla favoritkaraktärer från Among Us finns på vår webbplats

Upptäck vår samling av gosedjur från spelet Among Us, som är en världsomspännande succé! Här är en plysch som kommer att glädja fans av det här spelet!

Vändbar blågrön plysch Among Us videospelplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe