-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Pikachu Sött och Lyckligt Sovande Paket

1.000,00 kr

Upptäck denna unika och förtjusande gåva till Pikachu-fantasten med den söta och glada sovande Pikachu-plyschpaketet! Det här söta setet innehåller en Pikachu-leksak i plysch som garanterat kommer att ge ett leende på läpparna, samt ett bomullsmaterial som är perfekt för att mysa. Dessutom kommer det till ett rabatterat pris som du inte vill missa !

 

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt och glad sovande pikachu pack Uncategorized 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|35cm|40cm

Ett sött paket för ditt barn!

Vem kan motstå de här söta små Pikachu-plyschorna? De är så söta och förtjusande att ditt barn kommer att älska att leka med dem eller somna! Det här paketet med tre stycken är en perfekt present till alla Pikachu-fans, och till det här rabatterade priset är det dessutom en bra affär!
Det söta och glada sovande Pikachu plyschpaketet är ett set med två söta Pikachu plyschor. Pluffisarna är i form av en pikachu och är tillverkade av mjukt plyschmaterial. De här plyschleksakerna är en bra present till pokemon-fans eller helt enkelt till någon som älskar söta djur.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm, 35cm, 40cm

Färg

Gul

Matériau

Coton