-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Järnmannen tsum tsum plysch

170,00 kr

Iron Man är en nyare Marvel-karaktär som alla älskar! I den här rustningen har vi Tony Stark, den nya Marvelhjälten! Nu kan du i en tsum tsum-plysch ha Iron man i ditt hus, antingen som dekoration eller för dina barn att leka med.

Järnmannen tsum tsum plysch. Den perfekta plyschan för Iron Man-fans! Den här plyschan är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket mjuk att röra vid. Storleken är perfekt för att ta med dig överallt, oavsett om det är i en ryggsäck eller i en ficka. Dessutom är den här plyschan en fantastisk present för både barn och vuxna!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Tsum Tsum Iron man Plush Tsum Tsum Tsum Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

En mycket älskad karaktär

Iron Man är en mycket populär karaktär och därför har vi lagt till honom i vår tsum tsum-plysch så att du kan ha din favorithjälte i ditt hem. Den här mjuka plyschan är en sann representation av Iron Man. Fans av den berömda Marvel-serien kommer att älska den här plyschan!

Miniatyrplysch

Tsum tsum-plyschleksaker är en typ av miniatyrplyschleksaker som passar bättre för spädbarn, men som även kan betraktas som ett samlarobjekt av vuxna, som påminner om barndomens tid.
Disney - Plyschfigurer, 9cm miniplysch, tecknad film, barngåva, samlarfigurer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Storlek

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans