-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Ladybird plysch ryggsäck

340,00 kr

En söt liten plyschryggsäck i form av en nyckelpiga. Den här lilla väskan är tillräckligt rymlig för att ta med sig leksaker, ett mellanmål, en dryck, ett klädbyte… allt du behöver för ditt barn samtidigt som du låter det upptäcka naturen.

Eller kan du ge mig en bättre översättning för denna produkt? Tack!

Den här nyckelpigan är supersöt! Den har ett så vackert ansikte och är så mjuk vid beröring. Det är precis vad du behöver för att bära dina saker på bästa möjliga sätt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plush Bee Backpack Plush Backpack a7796c561c033735a2eb6c: Gul|Svart

Plyschväska med nyckelpigor

Väskans remmar är också mycket mjuka för att inte skada ditt barns axlar. En fin plyschryggsäck som ger lycka som nyckelpigor. Om du gillar nyckelpigor är den här plyschryggsäcken något för dig! Den är perfekt för att bära dina små skatter och kan även användas som gosedjur för de yngsta. Den är tillverkad av mjukt, smidigt tyg och har en plyschad nyckelpiga på framsidan. Remmarna är justerbara för att passa alla storlekar.

Upptäck vår samling av plyschryggsäckar

Den är praktisk för skolan eller leksaker och är en idealisk följeslagare. Våra små bär ryggsäckar under hela sin uppväxt, det är mycket trevligare om väskan är gjord av plysch! Från väskor med deras favorithjältar eller djur, du kommer garanterat att hitta en som du gillar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd, Svart

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

1-7 ans

Taille

21x23cm