-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Hello Kitty plysch ryggsäck

227,00 kr

En mjuk och söt plyschryggsäck med Hello Kitty-figuren. En väska som ditt barn kommer att älska att ta med sig allt det han behöver överallt: sitt mellanmål, sina leksaker, anteckningsböcker … och mycket mer.

Kan även användas som ryggsäck för skolan eller på resan.

Det är ett måste för alla Hello Kitty-fans!

Material: 100 % polyester

Mått: H 35 x B 31 x D 14 cm

Passar perfekt för små barn

Ficka med dragkedja på framsidan

Justerbar rem

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Hello Kitty Plush Backpack Plush Backpack a7796c561c033735a2eb6c: Rosa

Hello Kitty plyschväska

Ditt barn kommer att älska att bära sin favoritkatt på ryggen varje dag. Tack vare de justerbara remmarna passar ryggsäcken för alla åldrar. Kitty är en söt och tillgiven katt som älskar att leka och skratta. Hon är alltid aktiv och gillar att ha roligt. Kitty är en mycket intelligent katt och . Hon är älskad av alla och är alltid villig att hjälpa andra.

Upptäck vår samling av plyschryggsäckar

Den är praktisk för skolan eller leksaker och är en idealisk följeslagare. Våra små bär ryggsäckar under hela sin uppväxt, det är mycket trevligare om väskan är gjord av plysch! Från väskor med deras favorithjältar eller djur, du kommer garanterat att hitta en som du gillar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériau

Coton

Taille

24x20x9cm