-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Blå enhörning plysch ryggsäck

284,00 kr

Den här plyschade enhörningsryggsäcken blir ditt barns nya bästa vän. Ett trevligt företag som han säkert kommer att uppskatta. Med sina söta öron, sitt lilla gula horn och sin regnbågsvägg är den här plyschryggsäcken redo att följa med ditt barn på hans äventyr. Hans söta leende och lugna ögon kommer att ge honom ömhet och tröst hela tiden.
Vår vackra Blå Enhörning Ryggsäck är den perfekta ryggsäcken för din lilla! Med sin stora storlek och söta enhörningsdesign är den perfekt för att bära allt ditt barn behöver för att ha en rolig dag. Blue Unicorn Plush Backpack är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och kommer garanterat att bli ditt barns nya favoritleksak!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå enhörning ryggsäck plysch väska Material: Bomull

Sovande enhörning ryggsäck

Ge ditt barn den här plyschade ryggsäcken med enhörning som ger dem ett leende på läpparna varje gång de vaknar. Den är mjuk och silkeslen och älskar att kramas och få kärlek. Den här plyschryggsäcken har en ficka för att förvara din pojkes eller flickas saker och leksaker. Den blå enhörningen plyschryggsäcken är en söt och funktionell ryggsäck för att bära dina favoritsaker och leksaker. Väskan är tillverkad av mjuk, lättviktig plysch, med en dragkedja och justerbara remmar för komfort. Föräldrar kommer att uppskatta ryggsäckens kvalitet och funktionalitet, medan barnen kommer att älska den för dess söta och roliga design.

Upptäck vår samling av plyschryggsäckar

Den är praktisk för skolan eller leksaker och är en idealisk följeslagare. Våra små bär ryggsäckar under hela sin uppväxt, det är mycket trevligare om väskan är gjord av plysch! Från väskor med deras favorithjältar eller djur, du kommer garanterat att hitta en som du gillar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Taille

27x24x11cm