-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Blå Enhörning med Gyllene Horn

170,00 kr227,00 kr

Denna blå enhörningsplysch är den perfekta följeslagaren för ditt barn. Den är mycket mjuk, hon kommer att leka med den och ge den mjuka och varma kramar. Med sitt gyllene horn och sina mjuka ögon är den här vackra plysch-unikorn väldigt söt. Den kommer att ta hand om ditt barn och ge det ett gott humör. En förtjusande plyschad enhörning att lägga till i ditt barns mjukdjurssamling.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa enhörning plysch Golden Horn enhörning plysch Fantastisk a7796c561c033735a2eb6c: Rosa

En blå plysch enhörning med mjuka ögon

Den här blå enhörningen tar ditt barn med sig till drömlandet. Den lovar en mjuk och stjärnklar natt. Oförglömliga stunder med den här blå plyschade enhörningen med ljusa ögon och otroligt mjuk päls.
En blå och guldfärgad plysch enhörning med fluffig man och svans. Hon har ett gyllene horn på huvudet och är mycket mjuk att röra vid. Det här plyschdjuret kommer garanterat att ge leenden och lycka till både barn och enhörningsälskare.

Det förtrollande djuret

Enhörningen är den mest fascinerande av alla mystiska varelser, och den för med sig mirakel, visdom och magi till dem som har ett rent hjärta. Håll din enhörning nära dig för att utveckla din kreativitet och intuition.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe