-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Pokemon Snorlax sovande plysch

397,00 kr909,00 kr

Snorlax är en av de tyngsta Pokemon som finns (460 kg) och måste sova efter att ha ätit mycket. Det är dock en intressant Pokemon eftersom den har stor kraft och förmåga att ta emot slag, med sin massiva kroppsbyggnad. Barn eller fans kommer att bli glada att hålla den här plyschan i sin famn.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pokemon Ronflex Laughing Plush Pokemon Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50cm

Snorlax -björnen

I sin favoritaktivitet presenterar vi plyschpokémonen Snorlax , som sover efter att ha ätit mycket. Men dess stora mage skyddar den från skador som orsakas av de andra pokemonernas attacker. Pokemon Snorlax sovande plysch, den perfekta plyschan för fans av det berömda videospelet! Denna vackra Pokemon Snorlax -plysch är helt enkelt perfekt för stora fans av det berömda Pokemon-videospelet! Med en höjd på cirka 50 cm är den en utmärkt reproduktion av karaktären och dess sömniga uttryck kommer att få alla älskare av serien att bli förälskade! Den är också mycket mjuk att röra vid, vilket gör den till en bra följeslagare för de långa vinterkvällarna.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP