-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Supermjuk Pikachu-plysch

238,00 kr1.363,00 kr

Letar du efter en unik och gosig present till de små i din närhet? Kolla in vår supermjuka Pikachu-plysch! Tillverkad av material av högsta kvalitet kommer vår Pikachu-kudde garanterat att få ett leende på alla barns ansikten, med 6 storleksalternativ att välja mellan! Vilken kommer du att välja?

Den här Pikachu-plyschan är helt enkelt supermjuk! Den är tillverkad av högkvalitativa material och pälsen är extremt mjuk att röra vid. Pikachu är cirka 75 cm hög och är helt vadderad, vilket gör den extremt bekväm. Hans ljusa, uttrycksfulla ögon är perfekta att gosa med och han har en söt röd näsa som gör honom ännu mer bedårande. Denna Pikachu-plysch kommer att bli en fantastisk följeslagare för både barn och vuxna!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pikachu plyschdocka, gul alv leksak, tecknad kudde, julklapp, dekoration, barn, stor storlek, Pikachu plysch Pokemon a75a4f63997cee053ca7f1: 10cm|25cm|35cm|45cm|55cm|75cm

Garanterad säkerhet

Och eftersom vi vet att säkerhet är en av föräldrarnas högsta prioritet är alla våra plyschleksaker CE-certifierade. Så du kan vara säker på att ditt barn kommer att kunna mysa med den säkraste och mest gosiga Pikachu som finns den här julen! Den här Pikachu-plyschan är helt enkelt supermjuk! Den är tillverkad av högkvalitativa material och dess unika design gör den omöjlig att motstå. Det är de små detaljerna som gör hela skillnaden och den här plyschan är inget undantag. Det är ett utmärkt val för Pikachu-älskare och en perfekt present för både barn och vuxna.

Vilka pokémon ska du kalla på?

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pikachu Halloween Plugg Pokemon Plugg 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Certification

CE

Caractéristiques

Poil fin & peluches

Storlek

25cm, 10cm, 35cm, 45cm, 55cm, 75cm