-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Pikachu Söt 20 cm

227,00 kr

Upptäck den mest kända pokemon i en plyschleksak, vår söta Pikachu-plysch! Pikachu nummer ett i den animerade serien Pokemon! En söt liten gul pokemon som är en stor succé bland både barn och vuxna.

Den 20 cm höga Söta Pikachu-plyschan är en idealisk present till barn och Pokemon-fans. Plyschan är tillverkad av mjukt tyg och har noggranna detaljer för att likna karaktären Pikachu.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pokémon Pikachu plysch. Plyschan är gul och har röda pom-poms. Det finns en sugkopp på toppen av huvudet för att hänga den på ett fönster.

Ditt barns favoritpokemon

När det blir strid är pikachu redo att attackera! Med sina superkrafter av elektricitet kommer den här pokemon snabbt att göra slut på sin motståndare. Det är ditt barns favoritpokemon och nya lekkamrat.
Cute Pikachu Plush 20 cm är en bedårande plysch från den animerade Pokémon-serien. Den är cirka 20 cm hög och tillverkad av mjukt, sammetsliknande tyg. Dess uttrycksfulla svarta ögon är broderade. Det här plyschet är en fantastisk present för fans av den animerade Pokémon-serien!

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Färg

Gul

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans