-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Ho-Oh Pokémon Grön

511,00 kr

Är ditt barn ett fan av Pokémon-världen? Ge dem då den här otroligt gröna Ho-Oh Pokémon-plyschan, skapad för deras äventyr.

Ho-Oh är en legendarisk Pokémon, dess mytiska kraft är en återuppståndelsekraft, de få som lyckas hitta Ho-Oh är ämnade för evig lycka.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En legendarisk Pokémon

Upptäck vårt fantastiska gröna Ho-Oh-plysch, en legendarisk Pokémon som ser ut som en fenix.
Det sägs att när den flyger breder den ut sina stora vingar som släpper ut ljusa och färgglada regnbågar.
Vårt plysch är så mjukt och av hög kvalitet att ditt barn kommer att älska det.

Ho-Oh är en legendarisk Pokemon från den första generationen. Han är känd för sin vackra röda fjäder och sin enorma storlek. Ho-Oh plyschleksaker är därför mycket eftertraktade av fans av denna Pokemon. Den här har en ljusgrön färg, precis som Pokemon själv, och är cirka 25 cm hög. Den är tillverkad av mjuka, smidiga material, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Ögonen är gjorda av hårdplast med glänsande svarta pupiller, vilket gör att de ser mycket realistiska ut. Ho-Oh-plyschan är en utmärkt representation av den legendariska Pokemon och kommer utan tvekan att bli ett värdefullt föremål för alla fans av den första generationen!

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? Frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Storlek

25cm

Matériau

Coton