-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Mew Rosa Pokémon

340,00 kr

För Pokemon-fans eller dina barn finns denna rosa plysch av Mew-figuren. Denna mytomspunna Pokemon, som man vet lite om, men som kan lära sig de flesta förmågorna, därför tror vissa att den är förfader till alla Pokemons. Under tiden kommer den här plyschan att glädja ditt barn med sin vackra rosa färg och den stora svansen.

Denna vackra Pokémon Mew-plysch är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk vid beröring.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Mew Rose

Det rosa Pokémon Mew-plustret är en perfekt gåva för fans av det populära videospelet Pokémon. Mew är en av de mest sällsynta och uppskattade Pokémon, och det här plyschet är en perfekt representation av detta.
Plyschan är mjuk att röra vid och är cirka 20 cm lång, vilket gör den idealisk att gosa med. Mews ögon är broderade och färgglada, vilket bidrar till dess charmiga utseende. Pokémon-fans kommer inte att bli besvikna på denna vackra rosa plysch av sin favorit-Pokémon!

Mjukt Mew-plysch

Här är Mews plysch som är helt mjuk och bara väntar på att dina barn ska få mysa i sina armar. Den här Pokemon ser lite ut som en kattunge och är väldigt söt med sina stora blå ögon.

Pokemon Mew Pink Plush Material: Bomull

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Taille

23 cm