-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt potatis kudde

204,00 kr420,00 kr

Den här söta potatiskudden är perfekt för barn och vuxna som älskar potatis! Den är mjuk och gosig, vilket gör den idealisk för vila och avkoppling. Plyschan är också väldigt söt, vilket gör den perfekt för att gosa med. Den är idealisk för både unga och gamla.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Perfekt för obekväma stolar

Vi presenterar vår söta potatiskudde! Den här kudden är perfekt för de tillfällen då du behöver lite extra stöd för din ländrygg. Den är också idealisk för en obekväm stol. Vår plyschkudde kommer garanterat att bli din nya bästa vän.

Samla de olika storlekarna

Letar du efter något unikt och förtjusande att lägga till i din heminredning eller samling? Kolla in vår söta potatiskudde plysch! De här kuddarna finns i olika storlekar och är perfekta att gosa med eller om du vill samla dem. Varje kudde är handgjord med mjuka material och detaljerade sömmar. Lägg till en touch av originalitet i ditt hem, dessa kuddar kommer garanterat att glädja dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton