-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gul elefant kudde plysch

340,00 kr1.136,00 kr

Den här söta elefantplyschan finns i flera storlekar så att ditt barn kan hålla den kärleksfullt och somna med den. Elefantens mjuka material gör den till en mycket behaglig filt. Dess gula färg påminner om de varma tonerna på savannen. Den här förtjusande lilla plyschelefanten kommer garanterat att ge ett leende till alla barn. Tillverkad av mjuka och gosiga material är den den perfekta gosskompisen för sänggåendet eller när som helst.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Elefant plysch kudde Gul Elefant plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|60cm|80cm

En vän med visdom

Letar du efter en stor plyschleksak för att skämma bort ditt barn? Vi har goda nyheter! Upptäck ditt barns framtida bästa vän nu: välkomna den här underbara elefantplyschan in i din familj! Detta elefantplysch är en bedårande barnleksak som garanterat kommer att få ditt lilla barn att le. Han kommer att älska att mysa med den här mjuka och gosiga elefanten, och du kommer att älska dess supersöta design.
Elefanten är känd för sitt otroliga minne (den sägs ha slagit rekord i Dr Kawashimas spel), sin visdom och sin livslängd. Han kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor han kommer i kontakt med. Upptäck hela vår samling av plyschor med elefanter och du kommer att bli ga-ga över dem.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton