-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Rubble Ty Paw Patrol

193,00 kr

Letar du efter en ny leksak till ditt barn? Möt Rubble Paw Patrol roligaste karaktär. En stor, stark och stadig bulldogg. Med sin bruna päls och gula mössa är det här gosedjuret väldigt gulligt och lätt att titta på.

Rubble-mjukdjuret från Paw Patrol är en heroisk och älskvärd hund som barn kommer att älska. Hans silkeslena päls är mjuk att ta på och hans långa, upprättstående öron ger honom en busig blick.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Marcus Ty Pat' Patrol Plush Key Chain Material: Bomull

Gosedjur Rubble

Ditt barn kommer att lockas av dessa vackra gula färger och kommer snabbt att anpassa sig till dem som en ny följeslagare. Ditt barn kommer att bli förtjust över att välkomna Rubble till sitt rum.

Rubble Ty Paw Patrol är en bedårande plyschleksak från den berömda franska animerade TV-serien ”Paw Patrol”. Detta gosedjur är utformat efter den hjältemodiga hunden Rubble och är helt enkelt oemotståndligt!

Med sitt uttrycksfulla ansikte och stora öron som står stolt upp, är Ruben redo att flyga till sina vänners räddning i alla situationer. Hans lojala vänner Marshall, Chase och Skye kommer aldrig att vara långt borta för att komma till hans hjälp.

Denna plyschleksak är tillverkad av supermjuka textilier och är en fröjd att krama. Varje detalj i karaktären har noggrant återgivits, vilket gör denna plysch ännu mer älskvärd.

Paw Patrol till undsättning !

Upptäck vår otroliga samling av Paw Patrol plysch och ge dig ut på äventyr med Ryder, Marchall, Rubble och alla deras vänner !

Det är den perfekta samlingen för alla barn som är fans av den berömda tecknade serien!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm