-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Karoo One Piece plysch för barn

397,00 kr738,00 kr

Du kommer att älska den här vackra Karoo One Piece plysch för barn, den är mjuk, söt och av hög kvalitet.

Finns i flera storlekar för din glädje, välj din och gör den perfekta presenten till ditt barn som säkert kommer att glädja dig!

Karoo är en av de bästa vännerna till Straw Hat-gänget och en trogen allierad i deras äventyr! Den här Karoo One Piece plyschan är en perfekt representation av den smarta lilla hunden, med sin silkesbruna päls och vänliga, busiga blick. Barnen kommer att älska att gosa och leka med den här söta plyschan, som också är ett bra tillägg till deras One Piece-samling!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Karoo One Piece plysch för barn Manga plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 25 cm|30 cm|45 cm

För att göra ditt barn lyckligt!

Adoptera den här trogna vännen Karoo från One Piece, han finns alltid där för dig, han uppmuntrar dig och ger dig ett leende på ett ögonblick, så tveka inte längre, han väntar på dig! Så dra nytta av denna Karoo plysch för att glädja ditt barn! Karoo plysch från One Piece är en idealisk present till barn! Detta fantastiska plysch är verkligen väldigt mjukt och kan bäras överallt, vilket gör det perfekt för de små. Dessutom kommer dess unika design att göra fans av ONE PIECE-universumet glada!

Upptäck vår Manga Plush-kollektion

Om du är ett fan av den underbara mangavärlden kommer du att älska vår samling plyschleksaker med dina favorithjältar! One piece, Totoro och alla andra väntar på dig!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériau

Coton