-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Hello Kitty plysch ryggsäck

340,00 kr

Här är Hello Kitty-ryggsäcken i plysch! Den är perfekt för din dotter eftersom den är originell, söt och praktisk.

Hello Kitty-ryggsäcksplugget är tillverkat av mjuka och ömma material som ditt barn kommer att älska. Den är också lätt och lätt att bära, vilket gör den till det perfekta valet för resor eller vardagligt bruk.
Hello Kitty plyschryggsäcken är en ryggsäck fylld med Hello Kitty plyschleksaker. Ryggsäcken är supersöt och perfekt för barn som gillar att leka med gosedjur. Barnen kommer att kunna ta med sig sina favorituppfödda djur överallt där de går. Ryggsäcken är tillverkad av mjukt och bekvämt tyg, perfekt för små barn.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Dess mjuka och plyschiga tyg

Letar du efter en originell, snygg och praktisk ryggsäck till din dotter? Då får du inte missa den här Hello Kitty-ryggsäcken i plysch! Din lilla flicka kommer att älska den! Den här ryggsäcken är bedårande med sitt Hello Kitty-ansikte och mjuka, plyschiga tyg. Hello Kitty-plyschan är den perfekta presenten för alla Hello Kitty-fans! Den är mjuk och fluffig och den hjärtformade ryggsäcken är perfekt för att förvara alla din lilla flickas skatter. Hello Kitty-plyschan kommer garanterat att glädja både unga och gamla!

Den sötaste Hello Kitty någonsin

Hello Kitty är verkligen den sötaste lilla katten på internet. Alla älskar honom och du kan hitta honom i alla möjliga situationer. Upptäck vår fullständiga samling av Hello Kitty-plysch på webbplatsen.
Hello Kitty plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Matériau

Coton