-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Hello Kitty plysch i förklädnad

227,00 kr454,00 kr

Din lilla flicka kommer att älska den här förtjusande Hello Kitty plysch i förklädnad! Hon är mjuk, gosig och så söt att hon inte kommer att kunna motstå hennes charm!

Hello Kitty är den perfekta följeslagaren för din dotter och den här gosedjuret kommer säkert att ge henne många timmars glädje och nöje.

Hello Kitty är en söt och gosig plysch. Hello Kitty har rundade, snedställda ögon, en miniatyrnäsa och blekrosa läppar. Hennes öron är formade som små trianglar. Hello Kitty är klädd i ett blått pyjamasset med kronknappar och ruffiga fållar. Hon har en matchande cape med en liten stjärna på sidan. Den här plyschan är perfekt för samlare och Hello Kitty-älskare!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Tillverkad av högkvalitativa material

Hello Kitty är välkänd för sin förtjusande stil, och den här plyschan är inte annorlunda. Hello Kitty plyschdjuret är tillverkat av högkvalitativa material, så du kan vara säker på att det kommer att hålla i många år. Hello Kitty i förklädd plysch är en produkt som är tillverkad med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Hon ser exakt ut som sin motsvarighet i tecknad film och barn älskar att leka med henne. De här små plyschorna är perfekta för att gosa med och leka jättebra. Materialen som används är av hög kvalitet, så de tål frekvent användning utan problem.

Den sötaste Hello Kitty någonsin

Hello Kitty är verkligen den sötaste lilla katten på internet. Alla älskar honom och du kan hitta honom i alla möjliga situationer. Upptäck vår fullständiga samling av Hello Kitty-plysch på webbplatsen.
Hello Kitty plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton