-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Hello Kitty med en Söt Kostym

227,00 kr

Här är Hello Kitty plysch med en söt kostym ! Den här ultramjuka och gosiga plyschan är en nyckelring, perfekt för din lilla flicka. Nyckelringen gör det enkelt att ta med sig den här lilla kissen överallt.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En super originell plysch!

Letar du efter en supersöt och mjuk Hello Kitty-plysch?
Titta inte längre än till detta förtjusande alternativ! Den här Hello Kitty är en perfekt plyschnyckelring för din lilla flicka.
Dessutom är den tillverkad av originalmaterial av hög kvalitet.
Hipster Hello Kitty kommer garanterat att se bra ut i vilket rum som helst. Den här söta plyschan är helt klädd i en lika söt kostym.

Den sötaste Hello Kitty någonsin

Hello Kitty är verkligen den sötaste lilla katten på internet. Alla älskar honom och du kan hitta honom i alla möjliga situationer. Upptäck vår fullständiga samling av Hello Kitty-plysch på webbplatsen.

Hello Kitty plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Vit

Matériau

Coton

Storlek

10cm