-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

One Piece Chopper plyschdocka gul

397,00 kr624,00 kr

Du kommer att älska denna vackra gula Chopper One Piece plyschdocka! En perfekt följeslagare för ditt barn, som gosedjur, kudde eller för att dekorera ett rum, välj rätt storlek och gör någon glad.

Du kommer att älska den här gula plyschdockan Chopper One Piece! Hon är så söt med sin stora blå näsa. Chopper är en älskvärd karaktär och denna plysch är den perfekta representationen av denna älskade karaktär. Den är mjuk att röra vid och kommer att bli en bra present till alla One Piece-fans!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
One Piece Chopper Plysch docka Gul One Piece Plysch Manga 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|30cm|45cm

Super Chopper gul

Komplettera din plyschsamling med den supergula One Piece Chopper! En plysch som följer dig överallt och är redo att göra vad som helst för dig. En supergul plyschdocka Chopper från One Piece-serien som kommer att glädja både unga och gamla! Chopper är en surfande elefant med ett sött tigerhuvud, en gul bandana runt halsen och en fluorescerande orange boj. Han har ljusa ögon och spetsiga öron, vilket ger honom ett unikt utseende. Den här plyschleksaken är mycket mjuk att röra vid tack vare sin fluffiga päls, vilket gör den till den perfekta kramkompisen. Choppers knubbiga små fingrar är perfekta för att hänga på en hand eller glida ner i en ficka. Den här plyschan är en fantastisk present till alla One Piece-fans!

Upptäck vår Manga Plush-kollektion

Om du är ett fan av den underbara mangavärlden kommer du att älska vår samling plyschleksaker med dina favorithjältar! One piece, Totoro och alla andra väntar på dig!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Taille

25 – 45 cm