-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Peppa Gris Orange

170,00 kr

Den här orange Peppa Gris-plyschan är en så söt leksak med en perfekt design. Med sitt mjuka bruna plysch och stora vita ögon kan ingen motstå den. Att gosa med den här underbara plyschan kommer att ge dig en fantastisk känsla.

Barn älskar den orange Peppa Gris-plyschan! Det är en perfekt present till små Peppa-fans. Plyschan är tillverkad av äkta teddybjörnstyg, med detaljerade öron och svans. Peppas ljusa ögon och rosa mun ger henne ett uttrycksfullt utseende.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Orange Peppa Pig plyschleksak Peppa Pig plysch Material: Bomull

Vacker orange plysch

Det orangefärgade plyschet är visuellt fantastiskt och ger en känsla av ömhet och lyx till ditt rum.
Den orange Peppa Gris plysch är en mjuk och gosig plyschleksak för småbarn. Plyschan är tillverkad av sammetsliknande tyg och är cirka 19 cm hög. Ögonen är gjorda av glänsande svart plast och munnen är fållad med vit tråd. Öronen är stora och rundade, som på en riktig gris. Frambenen är lite kortare än bakbenen, vilket ger plyschan ett charmigt och roligt utseende.

Lilla Peppa Pig och hennes familj

Älskar ditt barn den tecknade serien Peppa Gris, grisen som älskar att hoppa i lerpölar och leka med sin nalle? Gör honom lycklig genom att erbjuda honom en Peppa Gris-plysch eller en plysch som representerar hans familj bland de modeller som finns i vår katalog. Den kommer inte bara att leka med din lilla. Den är också en mild följeslagare som lugnar och lugnar honom till sömns.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Taille

19cm