-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Val Kuddar Pastellrosa

340,00 kr681,00 kr

Den söta plyschvalen är en perfekt sovkamrat för ditt barn och ger även ett ryggstöd medan barnet lär sig att sitta upp! Den här förtjusande plyschvalen är den perfekta presenten till alla barn i ditt liv. Den är mjuk och gosig, vilket gör den till en idealisk leksak för tupplurar eller för att lägga sig. Dessutom kommer den söta designen garanterat att få de små att le.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pastellgrön valplysch, den mjukaste kudden Valplysch Djurplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|65cm|80cm

Pastellrosa valpludd, den mjukaste av kuddar

Hur kan du motstå den här valen? Den mjuka och bekväma plyschan är en uppmaning till gos och ömhet. Den är perfekt för hela familjen och kommer att vara mycket uppskattad när det gäller att lugna ner sig. Detta bedårande valplysch är perfekt för att gosa och leka med! Den är mjuk och gosig, vilket gör den till ett utmärkt val för barn som vill ha en gosig vän.

"Havsmonstret

Den oskyldiga valen är en välbekant syn i många berättelser och legender, både på grund av sitt oproportionerliga fysiska utseende och på grund av den marina värld som den tillhör. Leksaken är också hållbar och tål mycket knuffande och skjutande. Dessutom är den bedårande söt med sina stora ögon och sin leende mun. Ditt barn kommer att älska den här glada lilla valen!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton