-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Supermjuk Blåval

170,00 kr

Den här plyschan är en mjuk och söt blåval, med sitt stora roliga huvud kommer den att trösta hela familjen! Att gosa med utan måtta. Den här gosiga plyschvalen är den perfekta vännen för din lilla. Han kommer att älska att mysa med den här bedårande leksaken som är supermjuk och gosig. Den bedårande designen kommer garanterat att få ditt barn att le och de kommer att älska att ta den med sig överallt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Supermjuk rosa val plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm

Supermjuk blåval plysch

Det här är en söt och mjuk val som är gjord för att trösta de små. Plyschan har havets färg, ett stort leende och rosa handflator. Vi älskar den! Den här plyschan är också hållbar och välgjord, så du kan vara säker på att den klarar av många lekar.

"Havsmonstret

Den oskyldiga valen är en bekant syn i många berättelser och legender. Det är en perfekt present för alla tillfällen och ditt barn kommer säkert att uppskatta den i många år framöver.

Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

15cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-7 ans