-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Otterplysch med hatt

227,00 kr

Här är uttern plysch med en hatt, är en partytjej! Hon älskar att träffa sina vänner för att fira födelsedagar, spela roliga spel och äta stora kakor och godis! Det är en plysch att ta med sig överallt!

Den här gosiga lilla uttern är redo att leka när som helst! Hon har en mjuk, pälsig kropp och en söt liten hatt som håller henne varm. Hennes stora ögon och kaxiga öron gör henne ännu mer bedårande. Han har den perfekta storleken för att gosa och bära.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Otterplysch med hatt Otterplysch Djur Åldersintervall: > 3 år

Otterplysch med hatt

Den plyschade uttern med hatt älskar barn! Han älskar att tillbringa tid med dem, få dem att skratta och dela stora äventyr med dem! Denna vackra plysch med utter med hatt är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av nyckfullhet och humor till din inredning. Uttrar är kända för att vara mycket vänliga och tillgivna djur, och den här plyschleksaken lever verkligen upp till det ryktet! Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket ger den en mjuk och silkeslen känsla. Uttern kommer också med en färgglad hatt som ger den ett unikt och roligt utseende. Den här plyschan är en fantastisk present till djurälskare eller till alla som gillar söta och roliga uppstoppade djur.

Uttern din nya bästa vän

Uttern är ett mycket lekfullt djur. Den är mycket sällskaplig och älskar att umgås med människor. Dess goda humör smittar av sig, så bli inte förvånad om du ler och skrattar högt när du har en utter i ditt hem. Det är ett väldigt gulligt djur som vi älskar att gosa med. Hitta alla våra gosedjur med uttermattade djur på hemsidan.
Plysch med utter

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Taille

24 cm