-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt rosa uggla plysch

227,00 kr624,00 kr

Den här rosa plyschugglan är så söt med sina stora ögon och sin lilla rosett på huvudet. Den här förtjusande ugglan är väldigt mjuk och du kan stoppa dina händer i den för att värma dem.

Den här rosa ugglan är så söt och gosig att den kommer att skicka dig hjärtan vart den än går! Den här plyschan är perfekt för uggle- och mjukhetsälskare, två saker som passar väldigt bra ihop! Plyschan är supermjuk vid beröring, vilket gör den idealisk att gosa med. Dessutom är den tillräckligt stor för att ha i bilen eller i ryggsäcken, så du kan ta den med dig vart du än går! Missa inte den här vackra plyschan.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt rosa uggla plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 22cm|35cm|50cm

Den rosa ugglan

En uggla som är så söt och mjuk. Med sina stora, breda ögon och sina små vingar som ligger nära varandra som om hon höll hennes händer är den här ugglehonan en riktig höjdare.

Den klokaste av alla forskare..

Ugglan är känd för sin djupa koppling till visdom och intuitiv kunskap. Den kommer att föra in all den intelligens du behöver i ditt hem. Den kommer att föra in livets magi i ditt hem. Upptäck hela kollektionen av våra uggleplyschor.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Färg

Rosa