-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Grön militär uggla plysch

284,00 kr

Den här gröna militära ugglan är mycket dynamisk! Hon spenderar sina dagar med att springa runt och vill leva sitt liv fullt ut! Hon är alltid på jakt efter nya äventyr och letar efter en vän som kan följa med henne? Är du redo?

Grön militär uggla plysch, det är en plysch uggla med en unik militär design. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid. Dess ljusgröna färg kommer garanterat att tilltala alla åldrar. Han är också supersöt och nickar med huvudet när du lägger ner honom.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Uggla plysch militärgrön Uggla plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Grön militär uggla plysch

Den gröna militära ugglan är så rolig med sitt lilla leende full av buss! Den här plyschan kommer att älska att följa med dig vart du än går! Den gröna militära uggleplyschan är perfekt för militärer som gillar fågelskådning. Det här vackra plyschet är en trogen reproduktion av en snöugla, en art som är mycket uppskattad för sin oklanderliga fjäderdräkt och melodiösa sång. Falkonerentusiaster kommer också att uppskatta detta vackra plysch för sitt smygande och imponerande utseende. Den här plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är fylld med mikrokulor för en ultramjuk känsla. Den gröna militära ugglan är en fantastisk present för fågel- och falkonerentusiaster och kommer säkert att uppskattas av militära buskskyttar runt om i världen.

Den klokaste av alla forskare..

Ugglan är känd för sin djupa koppling till visdom och intuitiv kunskap. Den kommer att föra in all den intelligens du behöver i ditt hem. Den kommer att föra in livets magi i ditt hem. Upptäck hela kollektionen av våra uggleplyschor.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe