-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Blå militär uggla plysch

284,00 kr

Det här är den blå militära ugglan, plyschan som är full av glädje och gott humör! Hon är mycket seriös och professionell i sitt arbete, men älskar också att komma hem på kvällen för att träffa barnen och leka med dem!

Den här bedårande ugglan är precis vad du behöver som bästa vän. Han är söt och gosig, men han är också modig och stark! Han är den perfekta följeslagaren för lek eller läggdags.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå militär uggla plysch Uggla plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Blå militär uggla plysch

Den blå militära ugglan är så mjuk! Den är så söt att du inte kan motstå att ge den stora kramar och pussar! Den här förtjusande blå plyschugglan är redo för luften! Med sin militära look och vikta vingar är den perfekt för att leka vakt. Den här plyschugglan är 35 cm hög och tillverkad av mjukt plyschmaterial. Så den är perfekt för att gosa med!

Den klokaste av alla forskare..

Ugglan är känd för sin djupa koppling till visdom och intuitiv kunskap. Den kommer att föra in all den intelligens du behöver i ditt hem. Den kommer att föra in livets magi i ditt hem. Upptäck hela kollektionen av våra uggleplyschor.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe