-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Uggla Kawaii Rosa

397,00 kr

Den här plyschan är en mycket söt kvinnlig uggla i rosa Kawaii-stil. Den här mjuka bomullsplyschan kommer att charma ditt barn och få det att tillbringa fina stunder!

Kawaii Uggle Plysch i rosa är en söt och mjuk plysch perfekt för barn. Plyschens mått är 22 cm höga och 14 cm breda.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kawaii Rosa Uggla Pluggla Uggla Pluggdjur a7796c561c033735a2eb6c: Rosa

Kawaii Ugglan

En söt ugglehona med stora ögon, som får oss att bli helt förälskade! Berätta historier om den här rosa ugglan för ditt barn när du leker eller sover. Den här söta ugglan är gjord av mjukt rosa tyg och är ca 23 cm hög. Den har stora svarta ögon som nästan ser äkta ut och är helt fluffig. Den är en perfekt följeslagare för både barn och vuxna och kommer garanterat att få alla att le!

Den klokaste av alla forskare..

Ugglan är känd för sin djupa koppling till visdom och intuitiv kunskap. Den kommer att föra in all den intelligens du behöver i ditt hem. Den kommer att föra in livets magi i ditt hem. Upptäck hela kollektionen av våra uggleplyschor.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériau

Coton

Storlek

50cm