-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt groda plysch

340,00 kr

Den här grodplyschan är den typiska plyschan som vi brukar se hos alla barn, med sina långa ben, precis som armarna. Om ditt barn fortfarande är rädd för att sova ensam på natten är denna groda lösningen för att få honom att förlora denna rädsla. Han behöver trots allt bara en följeslagare på natten för att känna sig trygg.

Lägg till ett litet djur i din heminredning med detta söta grodplysch. Den är tillverkad av mjuka, hållbara material, vilket gör den perfekt för både barn och vuxna. Plyschan är också fylld med bollar, vilket gör den extremt bekväm.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Kan tvättas

För att ditt barn inte ska råka illa ut på grund av smuts kan den här grodplyschan tvättas utan problem, vilket automatiskt minskar risken för smuts som orsakas av att barn leker med den. Den här färgglada grodplyschan kommer att tilltala alla barn och grodälskare! Den här gosedjuret är tillverkat av mjuka material av hög kvalitet och är både slitstarkt och mycket gosigt. Oavsett om den används för att leka, sova eller ligga ner kommer det här plyschdjuret att ge leenden och tröst i många år framöver.

Födelsedagspresent

Om du inte har köpt en födelsedagspresent till din dotter än, eller om hon har bett om ett gosedjur ett tag nu, är det här det perfekta tillfället att göra det, och det finns inget bättre än den här gosedjuret.
Söt groda Plyschdjur Plysch Groda a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Storlek

30 cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton