-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Groda plyschfotograf

284,00 kr511,00 kr

Har du träffat vår fotograf med plyschgroda? Denna plysch är ett av de senaste tilläggen vi har att erbjuda! Med en t-shirt inkluderad kan denna groda bli nästa dekoration för din dotters rum. Vare sig det är på nattduksbordet, på sängen eller till och med på skrivbordet där hon gör sina läxor kommer denna groda att ge hennes rum ett nytt utseende.
Den här plyschgrodan fungerar som en fotograf och är alltid redo att fånga det senaste fotot! Den har en väska på axeln för att bära sin utrustning och kameran är alltid inom räckhåll. En originell och rolig present för fotoentusiaster!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Groda plysch för barn, tecknad design, mjuka leksaker, för att sova, perfekt som födelsedagspresent, 26cm och 53cm, 1 st, Okategoriserad eec6c4bdbd339edf8cbea6: 26cm|53cm

Groda med t-shirt

Den här grodplyschan levereras med en t-shirt som ger den bilden av en tonårsgroda och kan tas bort om du föredrar den utan t-shirt, vilket skapar andra möjliga scenarier. Den här plyschgrodan är ett perfekt sällskap för fotoälskare! Hon älskar att ta bilder och ändra bilderna med sin unika stil. Fotokviner är en passion för henne och hon älskar att dela sina bilder med världen. Hennes sprudlande personlighet gör henne till den perfekta djurfotografen för alla dina äventyr!

Stor plysch

Vi har erbjudit den här plyschgrodan i två storlekar eftersom vi vet att barn älskar stora uppstoppade djur, och vårt mål är att göra barn glada, så utnyttja den här möjligheten.
Groda plysch för barn, tecknad design, mjuka leksaker, för att sova, perfekt som födelsedagspresent, 26cm och 53cm, 1 st, Okategoriserad eec6c4bdbd339edf8cbea6: 26cm|53cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

26cm, 53cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton

Färg

Grön