-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Orange Ninja sköldpadda plysch för barn

477,00 kr

Den här orange Ninja turtle-plyschan är perfekt för barn som älskar tecknade hjältar. Den är tillverkad av ett mjukt och behagligt tyg, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Huvudet, armarna och benen är rörliga, så barnen kan leka och ha roligt med den. Den ljusa orangefärgen är mycket glad och lycklig, vilket kommer att glädja de små. Plyschens realistiska detaljer, som sköldpaddemaskerna och bandanasen, är mycket välgjorda och gör leksaken ännu roligare. Barnen kommer att älska den här orange Ninja sköldpaddan-plyschan och kommer att tillbringa timmar med att leka med den.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Fyra Ninja turtle plyschleksaker i två olika storlekar som visas bredvid varandra

För fansen!

Den här orange Ninja turtle-plyschan är perfekt för barn som gillar att ha roligt och spela actionspel. Tillverkad av mjuka och bekväma material är den mycket behaglig att röra vid och kommer att glädja små Ninja Turtle-fans. Den är cirka 35 cm hög och har noggranna detaljer som ger den ett realistiskt utseende. Färgerna och de välgjorda detaljerna ger den här plyschan ett unikt och sött utseende. Ge ditt barn detta lila Ninja turtle-plysch och ge dem timmar av underhållning och skoj!

För stora äventyr!

Vi presenterar Orange Ninja Turtle plysch! Den här förtjusande produkten är perfekt för dina små barn och ger dem många timmars skoj och inlärning. Tillverkad av högkvalitativa material kommer vår Orange Ninja Turtle plysch att underhålla ditt barn i många år framöver. Den är inte bara bedårande, utan dess olika funktioner bidrar också till att främja barns kognitiva utveckling. Orange Ninja Turtles ansikte har noggrant detaljerats med mjukt tyg för att efterlikna ansiktsdragen hos den riktiga karaktären. Dess skal är tillverkat av färgglad konstgjord päls, vilket ger den en iögonfallande textur och ett utseende som kommer att fånga alla barns uppmärksamhet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Storlek

35cm