-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Vit räv plysch hund

340,00 kr

Med sina upprättstående öron, sin långa nos, sin långa, buskiga svans och sin mjuka, vita päls är den här hundrävspluden ett riktigt blickfång. Den här bedårande plyschräven kommer säkert att bli ditt barns bästa vän! Supermjuk och gosig, den här räven är perfekt för gos och tupplurar. Den här leksaken är hållbart tillverkad och kommer att tåla många år av kärlek och lek. Med realistiska detaljer som en fluffig svans och kaxiga öron kommer den här räven garanterat att glädja dig.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Orange plysch hund räv bedårande Plysch djur Plysch räv 87aa0330980ddad2f9e66f: 28cm

den vita räven plysch, din trogna följeslagare!

Här är en vacker rävhund som kommer att göra ditt barn lycklig. Med sitt busiga utseende och sin extremt mjuka päls kommer den här plyschräven att få ditt barn att återuppleva olika sagor och integrera den bland de andra leksakerna i sin fantasivärld.

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är den ett mycket sött djur. Den här plyschräven är så mjuk och gosig att ditt barn inte kommer att vilja släppa den! Den här räven är tillverkad av material av högsta kvalitet och kommer garanterat att bli ditt barns favoritleksak. Vare sig det handlar om att spela boll eller mysa på natten kommer den här räven att ge dig timmar av lycka.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

28cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans