-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Räv Orange

340,00 kr

Den här söta orangefärgade rävplyschan är en riktig följeslagare som bara väntar på att bli klappad och kramad av hela familjen. Den här bedårande leksaken är perfekt för gos och lek och kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Den här räven är tillverkad av mjuka och bekväma material och kommer garanterat att ge många timmars komfort och nöje. Dessutom är den maskintvättbar, så du kan hålla den ren och fräsch i många år framöver.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Orange plysch hund räv bedårande Plysch djur Plysch räv 87aa0330980ddad2f9e66f: 28cm

Hund räv plysch

Bedårande 28 cm pälsboll att adoptera! Räven är mycket listig och de trick den spelar människor och andra skogsdjur har gjort den mycket berömd. Den här orangefärgade rävplyschhunden är för gullig för ord! Han är perfekt att gosa med och skulle vara ett bra tillägg till alla barns leksakssamling. Han kommer garanterat att ge dig ett leende på läpparna varje gång du ser honom.

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är den ett mycket sött djur. Den perfekta leksaken!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

28cm

Färg

Orange

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

> 3 ans